+δετήρας

O +δετηρας δημιουργήθηκε το 2014 με σκοπό να παρουσιάσει στο κοινό της Πάτρας μια εναλλακτική πρόταση εξόδου με έμφαση στις τέχνες. Ο +δετηρας λειτουργεί όλο τον χρόνο στο βιομηχανικό κτήριο που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Αλ. Υψηλάντου 146. Κατά τους θερινούς μήνες μεταφέρεται στην Ταράτσα

Events

Απο την πρωτη ημέρα λειτουργιας του +δετηρα έχουν πραγματοποιηθεί πληθώρα καλλιτεχνικών δράσεων (Συναυλίες, Θεατρικές παραστάσεις, Προβολές, Εικαστικά δρώμενα, Εκθέσεις, Bazzar, Workshop) με σκοπό την προβολή νεών καλλιτεχνών.

Ταράτσα

Κατά τους θερινούς μήνες λειτουργεί η ταράτσα του +δετηρα με θέα στην παλιά πόλη της Πατρας όπου up tempo μουσικές επιλογές συνδυάζονται με δροσιστικά κοκτέιλ.

Αρχιτεκτονική

Το αρχιτεκτονικό γραφείο PS. WORKSHOP (Γεράσιμος Παππάς, Μαρία Σπαθή) ανέλαβε την δημιουργία του, τόσο ως προς τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, αλλά και τον σχεδιασμό της επίπλωσης και των επιμέρους στοιχείων, ο οποίος μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού, επιτυγχάνει να μεταβάλλεται, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Click here - fbetting view betfair bonus