O Christian Löffler στην Αθήνα // 7 Μαρτίου 2020 // Fuzz Club

Plissken Logo Generic 01.jpg

 

Christian Löffler στην Αθήνα

 7 Μαρτίου 2020

Fuzz Club

special guest: HIOR live

 

«gorgeous slice of electronic, ambient and techno»

Magnetic Magazine 

«channels ambient aesthetic in an undeniable way.»

EarMilk 

«melancholy meets euphoria»

 

Ο ταλαντούχος deep house και techno παραγωγός Christian Löffler, ένας από τους πιο δημιουργικούς και καινοτόμους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής, θα βρεθεί στην Αθήνα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας για μία  και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στο Fuzz Club.
 

Η έκφραση και η καλαισθησία της μουσικής του χαρισματικού techno παραγωγού Christian Löffler, αναδύει στην επιφάνεια και οδηγεί τους ακροατές της στο να βιώσουν ένα ευρύ φάσμα πολύπλοκων και έντονων συναισθημάτων μελαγχολίας και θλίψης ενώ ταυτόχρονα σε προχωράει σε μία διάσταση ευφορίας και ψυχικής ευεξίας με αποτέλεσμα να τον καθιστά μοναδικό στο είδος του. Η συναισθηματική επίδραση που ασκεί, η πολυ-ποικιλότητα που διαφαίνεται στην μουσική του με προσοχή στην λεπτομέρεια και η διαφορετική προσέγγιση του στην techno μας δίνει μία καλή γεύση του εύρους του ταλέντου του και τον τοποθετούν ανάμεσα στους πιο αξιόπιστους σύγχρονους δημιουργούς. 

Συνθέτης και εικαστικός, ο Christian Löffler μεγάλωσε σε μία απομονωμένη επαρχία της Γερμανίας και άρχισε να ασχολείται με την μουσική στην ηλικία των 14 ετών. Ενώ όλος ο περίγυρος του  πρωτοπιανόταν με την κιθάρα, ο ίδιος έστρεψε κατευθείαν το ενδιαφέρον του στον προγραμματισμό και την παραγωγή μουσικής μέσω του υπολογιστή του. Η παραγωγή του ήχου του οφείλει την ύπαρξή της  στην περιοχή που ανατράφηκε όπου και μέχρι σήμερα περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του. Κλεισμένος σε μια καμπίνα στην μέση του πουθενά, ο Christian Löffler έμαθε μόνος του να χρησιμοποιεί μία ποικιλία προγραμμάτων και μουσικών οργάνων ενώ παράλληλα ανέπτυξε τις δεξιότητες του στην φωτογραφία και επιδόθηκε στην συλλογή και καταγραφή των πολλαπλών φυσικών προοπτικών του ήχου.

 

Ως επί των πλείστων, για τον Löffler η δημιουργία μουσικής ήταν ένα σημαντικό και ευχάριστο μέσο για την έκφραση και απελευθέρωση των συναισθημάτων του. Όλα άλλαξαν το 2008 με την ιδέα ενός στενού φίλου του να ιδρύσουν την δική τους δισκογραφική εταιρεία, την Ki Records. Μέσω αυτής κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του EP «Heights» το 2009. Μετέπειτα και σχεδόν κάθε χρόνο προχωρούσε σε κυκλοφορίες EP, μέσω πάντα της Ki Records, με εξαίρεση την κυκλοφορία του «York» το 2015 από την Βρετανική εταιρεία 20:20 Vision. 

Το 2012 ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του «A Forest» με συμμετοχές από μουσικούς όπως Gry Bagøien και Mohna. Ακολούθησε η δεύτερη προσωπική δουλειά του το 2016 «Mare», το οποίο έλαβε εγκωμιαστικά σχόλια. Ένα άλμπουμ αντιπροσωπευτικό του ήχου του με αρκετά οργανικά στοιχεία, ηχογραφήσεις πεδίου και σκοτεινά deep - house μοτίβα. Η ανοδική του πορεία δεν σταματά αλλά εκτοξεύεται, ενσωματώνοντας όλο και περισσότερα στοιχεία techno και ambient στην μουσική του, με την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ «Graal (Prologue)», τον Απρίλιο του 2019, το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές. 

 

Σύνδεσμοι:

Website: www.christian-loeffler.net/

Facebook: www.facebook.com/christianloefflerofficial/

Twitter: www.twitter.com/chris_loeffler

Instagram: www.instagram.com/christianloeffler/

YouTube: www.youtube.com/user/medikit2

www.youtube.com/Haul

HIOR (GR)


O Hior, κατά κόσμον Γιώργος Παπαδόπουλος, ζει και συνθέτει στο Βερολίνο και αποτελεί μέρος του roster της Ki Records και παίζει πιάνο για το Ensemble του Christian Loffler. Το ντεμπούτο άλμπουμ του κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο με τον τίτλο Descent ακολουθώντας το νέο ρεύμα της ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής του Βερολίνου, αποκλειστικά ηχογραφημένο στην πόλη έμπνευσης του. Το πρότζεκτ του ως Hior Chronik που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε έναν διαφορετικό ήχο, περισσότερο κινηματογραφικό με βάση το πιάνο και τα έγχορδα, ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν και εξακολουθεί να υπάρχει, κυκλοφορώντας για την 7Κ! άλμπουμ με σπουδαίες συνεργασίες οπως hania rani, Masayoshi Fujita, Francesco Donatello κ.α. Επόμενη κυκλοφορία για τον Hior και την χρονιά που διανύουμε, αναμένεται απο την Ki Records μέρος της οποίας θα παρουσιαστεί και στο Live της Αθήνας.

Σύνδεσμοι:
Website - www.ki-records.com/artists/10-hior-chronik
Soundcloud - www.soundcloud.com/hiorchronik
Facebook - www.facebook.com/Hior-Chronik-1465112570448060/
Spotify - www.open.spotify.com/album/486Yhf7wgGvU2Qcs9444Y0

 

20:00 box office
20:45 doors
21:30 Hior Chronik live
22:30 Christian Löffler live

 

Εισιτήρια:

17€ - Περιορισμένη Προπώληση

20€ - Γενική Προπώληση

23€ - Ταμείο
 

Δίκτυο Προπώλησης:

Online: https://www.viva.gr/christian-loffler

Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία Προπώλησης:

Reload

Seven Spots

Καταστήματα Wind

Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

Yoleni's Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9)

Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

 

Χώρος:

Fuzz Club

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1

Ταύρος, 177 78

Τηλ: 210 345 0817

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Προσεχώς 

Hania Rani // 14  Ιανουαρίου // Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός"

Giant Swan // 21 Φεβρουαρίου // Ρομάντσο

The Dears // 9 Απριλίου // Temple Athens

 

FOLLOW US

 

CONTACT US

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Click here - fbetting view betfair bonus