Οι εκκεντρικοί Kadebostany και το νέο τους single "Save Me"

Κάποια περίοδο της ζωής σου πιθανότατα να κόλλησες και εσύ ακούγοντας το Walking With A Ghost, το Jolan, το Castle In The Snow. Τεράστιες επιτυχίες που αγαπήθηκαν από το κοινό, εξακολουθούν να κατέχουν υψηλή θέση στις αναζητήσεις και επιλογές μας και έγιναν η αιτία να τους γνωρίσουμε.

"Η δημοκρατία των Kadebostany" κατάφερε δικαίως να κερδίσει το θαυμασμό μας και να δημιουργήσει μία γλυκιά νοσταλγία και αναμονή των καινούργιων τους τραγουδιών. Τραγούδια που κάθε φορά πρωτοτυπούν, διαφέρουν, συνοδεύονται με υπέροχα και ιδιαίτερα video clips και καταλήγουν να γίνονται ανάρπαστα. Η σπανιότητα της μουσικής τους και ο επιβλητικός τους χαρακτήρας, προσφέρει στο κοινό ένα φαντασμαγορικό θέαμα επί σκηνής.

Οι αυτοαποκαλούμενοι «άποικοι» της pop σκηνής, είναι εκκεντρικοί, μοναδικοί, χαραγμένοι με παραμυθένιες, σαν ψεύτικες μελωδίες, και αφηγήσεις γεμάτες νόημα.

Αφήνοντας πίσω τα Walking With A Ghost, Jolan, Crazy In Love, Frozen To Death, singles που μας ταξίδεψαν στον δικό τους μουσικό κόσμο και ανέβηκαν στις υψηλότερες θέσεις των charts σε παραπάνω από 20 χώρες, περνάμε στο άλμπουμ Monumental - Chapter I. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2017 και περιλαμβάνει 4 τραγούδια. Μεταξύ αυτών και το Mind If I Stay, το οποίο και πρωταγωνιστεί στα ελληνικά ραδιόφωνα. Και σε όσους αρέσει να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, τα remixes του Mind If I Stay προσδίδουν ένα ακόμη πιο διαπεραστικό χαρακτήρα.

Πριν από μερικές ημέρες οι Kadebostany έφεραν στην επιφάνεια το νέο τους single Save Me και ένα ασυνήθιστο video clip που μας υπενθυμίζει τη μαγεία που αναδεικνύεται μέσα από τις μελωδίες της κιθάρας και των φωνητικών. Ήχοι, φωνητικά, τοπία, όλα συνδυασμένα με το ανατρεπτικό και μοναδικό στυλ που μας έχει συνηθίσει ο Guillaume de Kadebostany.

Τον Μάρτιο, πρόκειται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο "Monumental", ένα άλμπουμ με 13 τραγούδια και με φωνητικά που θα μας χαρίσουν νέοι καλλιτέχνες, καθώς και η εκπληκτική τραγουδίστριά τους Kristina.

Και για όλους εσάς που θα θέλατε, αλλά δεν τους έχετε απολαύσει από κοντά, το διάστημα 15 έως 17 Μαρτίου θα βρίσκονται εν όψει της περιοδείας τους στον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη και τέλος την Αθήνα.

Ευτυχία Σάλτη

 

Click here - fbetting view betfair bonus