Νέο βίντεο από το επερχόμενο άλμπουμ του Jef Maarawi

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου του album"Comfort Food", και τη live παρουσίαση στο six dogs, o Jef Maarawi παρουσιάζει το video για το κομμάτι "Forest".

Tο video, έχει γυριστεί στο Salto de Pirapora της πολιτείας Sao Paulo της Βραζιλίας από το σκηνοθέτη και φωτογράφο, Danilo Arenas Ireijo. Το "Forest" έκανε πρεμιέρα στο Γαλλικό site Soul Kitchen.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία των Egg Hell "Once Part Of A Whole Ship". O Jef Maarawi επιστρέφει, μόνος αυτή τη φορά, με τα καινούρια του τραγούδια, που συνθέτουν το δίσκο “Comfort Food”.

Η μουσική του “Comfort Food” μοιάζει να βγαίνει αβίαστα, με χαλαρές μελωδίες και ελάχιστα ξεσπάσματα. Όμορφες κιθάρες, ντελικάτες ενορχηστρώσεις, πετυχημένη χημεία μεταξύ Jef Maarawi και King Elephant στην παραγωγή.

Όμως, η αφοπλιστική στιχουργική ειλικρίνεια του Jef Maarawi αγγίζει τόσο πολύ τις κοινές ανθρώπινες αδυναμίες, που μπορεί να πονέσει. Και ενώ οι δαγκωματιές του μαύρου σκύλου έχουν καλυφθεί αριστοτεχνικά με χιούμορ στα όρια του κυνισμού, μέσα από την αναλγητική ποπ του “Comfort Food” ο προσωπικός πόνος του δημιουργού συναντά τον ακροατή που επιβιώνει μέσα από υλικές ή πνευματικές εξαρτήσεις, κρυμμένος πίσω από την ευκολία των δικών του comfort food. Κάπως έτσι το σκοτεινό δάσος του Jef Maarawi ενώνεται με ιστορίες λιγότερο ή περισσότερο γνωστές, όπως αυτή της μικρής Omayra Sánchez, αυτή της σφαγής στην Jonestown, ή εκείνη ενός άγνωστου που πηδά στις γραμμές του τρένου.

Και καθώς οι ιστορίες τελειώνουν μαζί με τα αυλάκια αυτού του δίσκου, η χαμογελαστή, γενναιόδωρη καρδιά νικά το σώμα, που είναι πάντα έτοιμο να υποκύψει και το “Comfort Food” μοιάζει με αποχαιρετιστήριο γράμμα, ένα βήμα πριν την αλλαγή.

Kυκλοφορεί σε LP (+cd version) και Digital στις 11 Δεκεμβρίου από την Inner Ear Records

Click here - fbetting view betfair bonus