Los Tre Live Album Presentation στο Ροκφόρ

Οι los tre είναι ένα τρίο που δημιουργήθηκε το 2012 στην Αθήνα από τους Άγγελο Αγγελίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Βασίλη Παπασταμόπουλο στο μπάσο και Λέανδρο Φράτνικ στα τύμπανα.

Οι Los Tre βρίσκονται σε μια συνεχή αναζήτηση του ήχου και του groove, πειραματιζόμενοι με μονά μέτρα. Το εύρος των επιρροών τους είναι από jazz, funk, μουσική της Εγγύς Aνατολής και της Αφρικής, την ελληνική μουσική παράδοση και την ψυχεδελική
μουσική των 70's. Η μπάντα έχει συνεχή παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή παίζοντας σε μικρά ή μεγαλύτερα μπαρ και μουσικές σκηνές της Αθήνας και άλλων πόλεων (Πάτρα, Καλαμάτα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, κλπ) κάνοντας το κοινό τους να περνάει καλά. Οι Los tre έχουν εκδώσει ήδη δύο δίσκους και οι δύο αυτοχρηματοδοτούμενοι και έχουν ηχογραφήσει έναν τρίτο που αναμένεται μέσα στο Μάρτη του 2018 και οι τρεις με δικές τους συνθέσεις.

Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με εξαιρετικούς μουσικούς της ελληνικής και διεθνούς jazz σκηνής όπως οι Θοδωρής Ρέλλος (Mode Plagal), Άγγελος Πολυχρόνου και Τζιμ Σταρίδας που
συμμετέχουν ως guest στον 3ο δίσκο όπως και οι Δημήτρης Κολλιας, Δημήτρης Κακαβούλης, Γιάννης Πουπούλης και Remi Foucrier. Τον Αύγουστο του 2016 συμμετείχαν στο 8ο Jazz Fest in Tinos.
Los tre - los tre (cd,sf,jun 2014) https://lostre.bandcamp.com/album/los-tre
Los tre - how to charm women (oct,sf, 2015) https://lostre.bandcamp.com/album/how-tocharm-women
Los tre - three tigers and three baby tigers (expected in 2018)
Event:
https://www.facebook.com/events/487220555131071/

Videos:
kicks https://www.youtube.com/watch?v=sXyDt-v28XA
Afrika https://www.youtube.com/watch?v=HJZ5R8bLmq0
Facebook Page @los tre
https://www.facebook.com/Los-tre-129985383839305/
Reviews
http://tvxs.gr/news/moysiki/9-cd-1-kasseta-oi-nees-fones-poy-kratame-apo-2015
https://jazzonline.gr/en/cd-releases/item/3231-how-to-charm-women-2015.html

Βιογραφικά μελών:
O Άγγελος Αγγελίδης μεγάλωσε και έμαθε μουσική στην Αθήνα. Η πρώτη επαφή με την κιθάρα ήταν στην ηλικία των 13 ως μαθητής του Γιώργου Γρηγοράκο. Από την ηλικία των 18 εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα ενώ έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και για κουκλοθέατρο.Τα τελευταία 6 χρόνια συνεργάζεται με τον Κωστή Mαραβέγια ακολουθώντας τον σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συμπράττει επίσης με τον Dj Palov έχοντας κάνει μαζί του 2 δίσκους (Movin next door, Ηe Hecho mucho por ti) καθώς και αρκετά single με καλλιτέχνες του εξωτερικού (Caro Emerald, Monique Maion). Είναι μέλος αρκετών μουσικών σχημάτων και εργάζεται ως καθηγητής κιθάρας.

Ο Βασίλης Παπασταμόπουλος ξεκίνησε μπάσο στα 15 του με το Χρήστο Ζελελίδη. Είναι κάτοχος Πτυχίου Αρμονίας και Ανωτέρων Θεωρητικών από το ωδείο Σιμπέλιους (2006) και μελέτησε μπάσο για χρόνια με την καθοδήγηση του Γιώτη Κιουρτσόγλου. Επίσης είναι Διπλοματούχος Μηχανολόγος του ΕΜΠ (2014). Είναι ενεργό μέλος σε πολλές μπάντες όπως οι "Sun Electric Dopperman", "Afrodyssey Orchestra", "Blue John and the steamboats" και η ιστορική experimental punk μπάντα "Lost Bodies" με τους οποίους εμφανίστηκε σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της χώρας το Rockwave Festival (2011). Ήταν μέλος των Potergeist. Από το 2006 διδάσκει ηλεκτρικό μπάσο.

Ο Λέανδρος Φράτνικ μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τύμπανα σε ηληκία 12 χρόνων με τον Οδυσσέα Τσάκαλο. Αποφοίτησε από το Modern Music School υπό την καθοδήγηση του Νίκου Σιδιροκαστρίτη. Σπούδασε επίσης στα ωδεία Athenaeum και Praxis με πολλούς καθηγητές όπως οι Γρηγόρης Ντάνης, Σύλβιος Σύρρος και Γιάννης Παπαναστασίου. Με κύριες επιρροές του τις jazz και rock, έχει παίξει με πολλές μπάντες όπως οι Sun Electric Dopperman, Afrodyssey Orchestra, DKQ, Lost Bodies, Svobotnik και Telestons.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 4o Φεστιβάλ εταιρικών θιάσων ΟΕΘ-ΣΕΗ Cayetano at Pop Xorn »
Click here - fbetting view betfair bonus