Η ABCinema ξεκινάει τις προβολές του CineDoc Πάτρας με την ταινία Over the Limit

Σύνοψη: Αν ο ‘Μαύρος Κύκνος’ του Ντάρεν Αρονόφσκι ήταν ντοκιμαντέρ, θα είχε πρωταγωνίστρια την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Μαργκαρίτα Μαμούν. Πίσω από φώτα της δημοσιότητας και τους χιλιάδες θαυμαστές, η προετοιμασία της Ρωσίδας αθλήτριας γίνεται κάτω από συνθήκες ακραίας πίεσης. Άψογα χορογραφημένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, το Ξεπερνώντας τα Όρια μας επιτρέπει μια σπάνια ματιά στον κόσμο του πρωταθλητισμού, που όσο μαγεύει μπροστά στις κάμερες άλλο τόσο σοκάρει με την ωμότητά του πίσω από αυτές.

Προβολή: Κινηματογράφος Πάνθεον | Τετάρτη 31/10/2018 21:45

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Over the Limit - Trailer from Anemon on Vimeo.

Σκηνοθεσία: Marta Prus | 74’ | Πολωνία, Γερμανία, Φιλανδία 2018
Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ (ταμείο) | 3.5€* (προπώληση)

*Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια στην προπώληση μέσω viva.gr κάνοντας κλικ εδώ.
------------------------------------
Οι προβολές του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc - Greece ξεκινούν στην Πάτρα! Διαρκούν από τον Οκτώβριο ως και τον Μάιο και συνοδεύονται από παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο να ενθαρρύνουν τον διάλογο και να εμπνεύσουν συλλογικές δράσεις!

Πρόγραμμα: https://www.cinedoc.gr/screening-patra

ABCinema | www.abcinema.gr | 2610342802 | info@abcinema.gr

Το CineDoc προβάλλει βραβευμένα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, τον Κινηματογράφο Δαναός, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, την ABCinema, τον Δήμο Βόλου και το CineCinema Αμαλιάδας. Οι προβολές, που διαρκούν από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο, συνοδεύονται από παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο να ενθαρρύνουν τον διάλογο και να εμπνεύσουν συλλογικές δράσεις. Το CineDoc είναι ιδρυτικό μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου Moving Docs και το 2017 ίδρυσε το Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου Αθηνών CineDoc Kids.

Click here - fbetting view betfair bonus