Οι Amber Dogs μαζί με τους Mather live στην Γιάφκα

Γιάφκα presents : Amber Dogs live
Opening Act: Mather
Πέμπτη 26/4
Είσοδος : 3 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο “Cut the Knot”, οι Amber Dogs εμφανίζονται στην σκηνή της Γιάφκας για ένα εκρηκτικό rock live γεμάτο ένταση και ενέργεια!
Special guests, οι νεοσύστατοι αλλά πολύ δυνατοί και υποσχόμενοι Mather!

Οι Amber Dogs είναι ένα rock σχήμα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2016. Από τότε έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τους Planet of Zeus, Maplerun, Ghost Season, Shotgunz, Three Way Plane και Drunk Jackals σε live γεμάτα ενέργεια.

Το 2017 ξεκινούν τις ηχογραφήσεις των κομματιών τους στο «Slow Animals Studio» με παραγωγό τον “John Slacker” ενώ στα μέσα του ’17 προκύπτει μια ιδιαίτερη συνεργασία με τον Giorgos Triantafillou προσδίδοντας μία καινούρια εικόνα και ήχους αναλογικών synthesizers. 
Οι 6 συνθέσεις τους συμπεριλαμβάνονται στο EP με τίτλο “Cut the Knot”. 
Με επιρροές από Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, Fu Manchu, Audioslave, Royal Blood αλλά κι από άλλα είδη όπως stoner και progressive, μόνον ο ευρύτερος όρος “rock” μπορεί να τους χωρέσει.
Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από βαριά κιθαριστικά riffs, δυναμικά ρυθμικά, κολλητικά ρεφρέν και μελωδίες που σε ταξιδεύουν, ενώ στιχουργικά καταπιάνονται με θέματα που τους απασχολούν, από τον εσωτερικό τους κόσμο, τις ψεύτικες ανάγκες, την θρησκεία, την οικογένεια μέχρι τις σχέσεις αγάπης, έρωτα-μίσους και καταπίεσης.

Οι Amber Dogs είναι:
Jason F. – Vocals
Chris L. - Guitar / B. Vocals
George V. - Bass
Panos V. – Drums

Special Guests οι MATHER, ένα νεοσύστατο heavy rock τρίο από την Πάτρα οι οποίοι κάνουν το συναυλιακό τους ντεμπούτο και παράλληλα ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

John Dust: Guitar / Vocals
Jim Drillias: Bass
Sakis Froutas: Drums

Click here - fbetting view betfair bonus