Οι Rolling Stones ετοίμασαν ντοκιμαντέρ για την περιοδεία τους στην Λατινική Αμερική

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι Rolling Stones, έχοντας κλείσει 50 χρόνια και βάλε στο δρόμο, ξεκίνησαν μια ακόμα περιοδεία, αυτή τη φορά σε 10 πόλεις της Λατινικής Αμερικής. Φυσικά η σημαντικότερη από αυτές τις συναυλίες ήταν η πρώτη τους εμφάνιση στην Κούβα στις 25 Μαρτίου, που αποτελούσε και την πρώτη φορά που μια τόσο μεγάλη μπάντα επισκέφθηκε το νησί της Καραϊβικής. Σε αυτό το ιστορικό live παρευρέθηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, σχεδόν το 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας!

Ότι έγινε στην Κούβα αλλά και στις υπόλοιπες εννέα πόλεις της Λατινικής Αμερικής που έκαναν στάση οι Rolling Stones, θα αποτυπωθεί στο ντοκιμαντέρ Olé Olé Olé!: A Trip Across Latin America, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Paul Dugdale και στόχος ήταν να φάνει η επιρροή που είχε η κάθε πόλη και η κουλτούρα της στα μέλη της μπάντας και η αλληλεπίδραση τους με τις τοπικές κοινωνίες.

Στο φιλμ υπάρχουν και ολόκληρες ζωντανές εκτελέσεις των κομματιών "(I Can’t Get No) Satisfaction", "It’s Only Rock ‘n Roll", "Wild Horses", "Honky Tonk Women", "Sympathy For The Devil", "Paint It Black" και "Miss You".

Από το trailer πάντως φαίνεται μια εξαιρετική δουλειά που δείχνει ένα κόσμο που μεγάλωσε με τους Rolling Stones, αλλά ποτέ δεν είχε πολλές ευκαιρίες να τους δει ζωντανά.

https://www.youtube.com/watch?v=8A103qdCUjE

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nigel Stanford – Cymatics FROZEN της Bryony Lavery »
Click here - fbetting view betfair bonus